top of page

Trots sponsor vzw Zoutmijnkinderen India in het kader van een inleefreis - College VeurneVanmarcke Computers is nauw betrokken bij de samenleving en heeft solidariteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij trots sponsor te zijn van vzw Zoutmijnkinderen.


In de krokusvakantie trekken zestien leerlingen en vier leerkrachten van het College van Veurne, op inleefreis naar India. Elke deelnemer van de groep betaalt zijn / haar reis zelf! Volledig en transparant. Maar elke deelnemer engageert zich ook om in de loop van het komende jaar minstens 500€ sponsorgeld te zoeken. Met samen € 10.000 kunnen we héél wat mensen op weg helpen naar een beter leven in de Indische maatschappij.


We doen dit in samenwerking met SCAD en SOS Zoutmijnkinderen. Dit zijn organisaties die zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij, zoals onder andere kinderen die werken in de zoutmijnen, kinderen van zigeuners en slangenvangers, en kinderen met een fysieke of mentale beperking. Beide organisaties streven naar betere leefomstandigheden voor deze mensen, kinderen kunnen schoollopen, medische hulp is voorradig... Kortom, deze organisaties leveren puik werk.
63 weergaven
bottom of page