top of page

IT Beheer

Ook in tijden van Cloud en andere moderne technologieën blijft uw bedrijf vertrouwen op lokale IT infrastructuur. Denk maar aan servers, firewalls, Wi-fi, maar ook PC's, laptops en workstations. Doe beroep op onze specialisten om uw IT omgeving vakkundig op te zetten en te onderhouden.

Vanmarcke Computers biedt oplossingen op maat voor opzet, beheer en ondersteuning voor uw IT infrastructuur. Van een één locatie met enkele PC's, tot meerdere met elkaar verbonden sites met honderd gebruikers en apparaten, wij zorgen voor een deskundige installatie, opvolging en onderhoud.

Servers
hp.jpg

Of het nu voor data, applicaties, e-mail of andere doeleinden is, een lokale server komt nog steeds van pas. Onze vakmannen verdelen servers voor zowel kleine als grotere bedrijven. Ook maatwerk is mogelijk.

Netwerken
image4.jpg

Is uw netwerk traag? Is het bereik van uw draadloos Wi-fi netwerk niet ver genoeg? Is uw serverkast een wirwar van kabels en ziet u door het bos de bomen niet meer? Wij helpen u graag verder, contacteer ons vrijblijvend.

Beveiliging
73437[1].jpg

In een wereld van hackers, virussen, patches en updates, GDPR,... is beveiliging nog nooit zo belangrijk geweest. Of het nu over firewalls, besturingssystemen of antivirus gaat, onze experts gaan tot het uiterste voor uw beveiliging.

Interesse? Contacteer ons

bottom of page