© 2019 by Vanmarcke Computers

Klanten kiezen voor ons omwille van onze passie voor de IT branche. Wij en onze medewerkers zijn gedreven om klant de juiste oplossing voor zijn probleem/tekort te kunnen bieden.


We leiden de klant doorheen de jungle met overaanbod van producten & oplossingen naar de meest geschikte oplossing, steeds rekening houdende met budget.
 

Klant maakt deel uit van ons familiaal bedrijf, vertrouwen is zeer belangrijk in IT.
 

Verkoop is geen one shot, we denken voortdurend mee met de klant en zijn bedrijf.

 

Maak kennis met ons team

Peter Vanmarcke

Zaakvoerder

Operations

"Ik sta in voor de dagelijkse leiding van het bedrijf en bepaal de strategie dat we met het bedrijf willen voeren."

Julie De Cuman

Zaakvoerder

Aftersales

"Eens een offerte is getekend zorg ik voor de opvolging van uw order. Goederen uit voorraad zet ik klaar en zorg ervoor dat de rest besteld wordt. Eens alle goederen aanwezig, licht ik de planning in voor levering en installatie."

Annelies Vanoverschelde

Planning en facturatie

"Als de goederen op voorraad zijn, zorg ik dat de interne voorbereiding gepland wordt voor een technieker. Van zodra het order leveringsklaar is, neem ik contact op met de klant om de levering in te plannen en volg ik dit op tot de afwerking compleet is en de factuur kan opgemaakt worden."

Kelly De Cauderlier

Aankoop
Sales manager

"Alle binnenkomende orders passeren langs mij.
Ik sta in voor de bestelling hiervan en onderhandel met de leveranciers voor de beste condities..
De goederen die binnen komen worden door mij allemaal verwerkt."

Kurt Sanders

Account Manager

"Na een lange carrière als technieker ben ik nu verantwoordelijk voor onze professionele klanten. Ik hou hen op de hoogte van nieuwigheden en adviseer hen bij de vernieuwing of uitbreiding van hun IT infrastructuur."

Vincent De Schrijver

Senior System Administrator

"Door mijn jarenlange werkervaring in de server en netwerkwereld, heb ik een grote kennis kunnen opbouwen. Bij installatie en onderhoud van uw serverpark ben ik de gewezen persoon."

Kris Vanlerberghe

IT Professional

"U kan bij mij terecht voor allerlei IT issues alsook voor het oplossen van defecten aan diverse afdrukapparaten. Daarnaast verzorg ik ook de installatie en montage van allerhande IT materiaal en multimedia."

IT Professional

"Ik ben constant bezig met computers en multimedia. Hierdoor heb ik ook een zeer ruime kennis om U te helpen. Tijdens drukke periodes spring ik bij in de winkel."

Khaim Leroy

Nuria Osmanovic

First Line Support

"Mijn taak bestaat er hoofdzakelijk in om U via remote support te helpen met computerproblemen. Daarnaast bereid ik nieuwe toestellen voor om ze achteraf ter plaatse te komen leveren en installeren."

Sander Jansen

First Line Support

"Bij telefonische interventies is de kans groot dat U mij aan de lijn krijgt. Samen met mijn collega's van first line support proberen wij U vanop afstand te helpen. Indien te complex wordt het ingepland voor mijn collega's"

Shop Manager

"Klanten staan voor mij op de 1ste plaats, geen enkele moeite is voor mij en ons team te veel.

Mijn motto is dan ook: behandel klanten zoals je zelf behandeld wil worden en een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes maar met het nu.

Kom bij ons binnen en ondervind het zelf wat “service” betekent."

Stijn Clauw

Martijn Leune

Winkel Adviseur

"Adviseren bij een aankoop van multimediaproduct is mijn grootste troef. Samen met de klant een goede keuze bekomen is mijn doel. Ik sta ook in voor een vlotte transfer van een oude naar een nieuwe GSM."

Hans Deraedt

Expert hersteller Mobile Devices

"Met mijn jaren ervaring in herstelling van mobiele toestellen ben ik de geschikte persoon om uw smartphone of tablet te herstellen. Smartphones zijn mijn passie, dus kan ik U uitstekend adviseren bij de aankoop van een nieuw toestel."

MISSIE

Dankzij onze bewezen ervaring, geloof in onze producten en de grootste eerlijkheid is Vanmarcke uw meest hedendaagse en betrouwbare partner in IT en communicatie. Van de eerste behoefte tot ver voorbij de aankoop.

VISIE

Via een persoonlijke aanpak met een professioneel team de beste service en hoogkwalitatieve producten leveren die voldoen aan de meest hedendaagse verwachtingen en technologieën.

 
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn