top of page
vanmarcke-76_edited.jpg

Over ons

Bij ons kunnen zelfstandigen en ondernemingen in de kuststreek sinds 1982 terecht voor het ontnemen van hun IT zorgen door op een kostenefficiënte manier IT oplossingen aan te bieden.

Hierbij leveren en onderhouden we computernetwerken via onze professionele en constant bij geschoolde medewerkers.

We zijn met ons team gespecialiseerd in het voorzien van professionele en stabiele wifi netwerken in bedrijven en hotels.

 

Zowel zelfstandige als particulier zijn steeds welkom in onze 400m² grote winkel waar we computer, multimedia en randapparatuur verkopen met deskundig advies.

Waarom kiezen voor Vanmarcke?

Klanten kiezen voor ons omwille van onze passie voor de IT branche. Wij en onze medewerkers zijn gedreven om klant de juiste oplossing voor zijn probleem/tekort te kunnen bieden.


We leiden de klant doorheen de jungle met overaanbod van producten & oplossingen naar de meest geschikte oplossing, steeds rekening houdende met budget.
 

Klant maakt deel uit van ons familiaal bedrijf, vertrouwen is zeer belangrijk in IT.
 

Verkoop is geen one shot, we denken voortdurend mee met de klant en zijn bedrijf.

Ons team

Maak kennis met ons team

vanmarcke-99.jpg

Peter Vanmarcke

Zaakvoerder

Operations

vanmarcke-108.jpg

Julie De Cuman

Zaakvoerder

Shop Manager

20220621_100434077_iOS_edited.jpg

Aurélie Maréchal

Planning

"Ik zorg er voor dat alle oproepen en nieuwe installatie vlot en correct in onze planning terecht komen.

Klanten met een onderhoudscontract voorzie ik tijdig van de nodige opvolging van hun IT infrastructuur."

avatar-male.jpg

Jeremy Brogniez

Administratie - Aftersales

"Ik sta in voor de administratieve ondersteuning. Daarnaast zorg ik ook dat herstellingen binnen of buiten garantie opgevolgd worden."

vanmarcke-101.jpg

Kurt Sanders

Account Manager

"Na een lange carrière als technieker ben ik nu verantwoordelijk voor onze professionele klanten. Ik hou hen op de hoogte van nieuwigheden en adviseer hen bij de vernieuwing of uitbreiding van hun IT infrastructuur."

vanmarcke-105.jpg

Vincent De Schrijver

Senior System Administrator

"Door mijn jarenlange werkervaring in de server en netwerkwereld, heb ik een grote kennis kunnen opbouwen. Bij installatie en onderhoud van uw serverpark ben ik de gewezen persoon."

vanmarcke-104.jpg

"U kan bij mij terecht voor allerlei IT issues alsook voor het oplossen van defecten aan diverse afdrukapparaten. Daarnaast verzorg ik ook de installatie en montage van allerhande IT materiaal en multimedia."

vanmarcke-109.jpg

Khaim Leroy

Junior System Administrator

"Ik ben constant bezig met computers en multimedia. Hierdoor heb ik ook een zeer ruime kennis om U te helpen. Tijdens drukke periodes spring ik bij in de winkel."

avatar-male.jpg

Thibault Deceuninck

First Line Support

"Bij telefonische interventies is de kans groot dat U mij aan de lijn krijgt. Samen met mijn collega's van first line support proberen wij U vanop afstand te helpen. Indien te complex wordt het ingepland voor mijn collega's"

IT Professional

Kris Vanlerberghe

vanmarcke-110.jpg

Stijn Gevaert

Winkel Adviseur

"Adviseren bij een aankoop van multimediaproduct is mijn grootste troef. Samen met de klant een goede keuze bekomen is mijn doel. Ik sta ook in voor een vlotte transfer van een oude naar een nieuwe GSM."

MISSIE

Dankzij onze bewezen ervaring, geloof in onze producten en de grootste eerlijkheid is Vanmarcke uw meest hedendaagse en betrouwbare partner in IT, multimedia en communicatie. Van de eerste behoefte tot ver voorbij de aankoop.

VISIE

Via een persoonlijke aanpak met een professioneel team de beste service en hoogkwalitatieve producten leveren die voldoen aan de meest hedendaagse verwachtingen en technologieën.

Missie en Visie
bottom of page