vanmarcke-73.jpg

Over ons

Bij ons kunnen zelfstandigen en ondernemingen in de kuststreek sinds 1982 terecht voor het ontnemen van hun IT zorgen door op een kostenefficiënte manier IT oplossingen aan te bieden.

Hierbij leveren en onderhouden we computernetwerken via onze professionele en constant bij geschoolde medewerkers.

We zijn met ons team gespecialiseerd in het voorzien van professionele en stabiele wifi netwerken in bedrijven en hotels.

 

Zowel zelfstandige als particulier zijn steeds welkom in onze 400m² grote winkel waar we computer, multimedia en randapparatuur verkopen met deskundig advies.

Waarom kiezen voor Vanmarcke?

Klanten kiezen voor ons omwille van onze passie voor de IT branche. Wij en onze medewerkers zijn gedreven om klant de juiste oplossing voor zijn probleem/tekort te kunnen bieden.


We leiden de klant doorheen de jungle met overaanbod van producten & oplossingen naar de meest geschikte oplossing, steeds rekening houdende met budget.
 

Klant maakt deel uit van ons familiaal bedrijf, vertrouwen is zeer belangrijk in IT.
 

Verkoop is geen one shot, we denken voortdurend mee met de klant en zijn bedrijf.

 

Maak kennis met ons team

vanmarcke-99.jpg

Peter Vanmarcke

Zaakvoerder

Operations

vanmarcke-108.jpg

Julie De Cuman

Zaakvoerder

Planning en Facturatie

vanmarcke-100.jpg

Kelly De Cauderlier

Aankoop en Aftersales
Sales manager

vanmarcke-101.jpg

Kurt Sanders

Project Manager

"Na een lange carrière als technieker ben ik nu verantwoordelijk voor onze professionele klanten. Ik hou hen op de hoogte van nieuwigheden en adviseer hen bij de vernieuwing of uitbreiding van hun IT infrastructuur."

vanmarcke-105.jpg

Vincent De Schrijver

Senior System Administrator

"Door mijn jarenlange werkervaring in de server en netwerkwereld, heb ik een grote kennis kunnen opbouwen. Bij installatie en onderhoud van uw serverpark ben ik de gewezen persoon."

vanmarcke-104.jpg

Kris Vanlerberghe

IT Professional

"U kan bij mij terecht voor allerlei IT issues alsook voor het oplossen van defecten aan diverse afdrukapparaten. Daarnaast verzorg ik ook de installatie en montage van allerhande IT materiaal en multimedia."

vanmarcke-103.jpg

Steven Delheye

System Administrator

"Ik behartig de IT omgeving van onze bedrijfsklanten. Van de werkpost tot de server. "

vanmarcke-109.jpg

Khaim Leroy

IT Professional

"Ik ben constant bezig met computers en multimedia. Hierdoor heb ik ook een zeer ruime kennis om U te helpen. Tijdens drukke periodes spring ik bij in de winkel."

vanmarcke-107.jpg

Theo Bonte

First Line Support

"Bij telefonische interventies is de kans groot dat U mij aan de lijn krijgt. Samen met mijn collega's van first line support proberen wij U vanop afstand te helpen. Indien te complex wordt het ingepland voor mijn collega's"

vanmarcke-111.jpg

Hans Deraedt

Expert hersteller Mobile Devices

"Met mijn jaren ervaring in herstelling van mobiele toestellen ben ik de geschikte persoon om uw smartphone of tablet te herstellen. Smartphones zijn mijn passie, dus kan ik U uitstekend adviseren bij de aankoop van een nieuw toestel."

vanmarcke-110.jpg

Stijn Gevaert

Winkel Adviseur

"Adviseren bij een aankoop van multimediaproduct is mijn grootste troef. Samen met de klant een goede keuze bekomen is mijn doel. Ik sta ook in voor een vlotte transfer van een oude naar een nieuwe GSM."

20211130_084925000_iOS.jpg

Erwin Decabooter

Verkoper B2B

"Mijn taak bestaat er in om de klantenportefeuille van Vanmarcke uit te breiden met tevreden klanten door hen de gepaste oplossingen voor te stellen. Bij mij kunnen nieuwe klanten terecht voor hun telefonie, inrichting van interactieve vergaderruimte en digital signage."

MISSIE

Dankzij onze bewezen ervaring, geloof in onze producten en de grootste eerlijkheid is Vanmarcke uw meest hedendaagse en betrouwbare partner in IT, multimedia en communicatie. Van de eerste behoefte tot ver voorbij de aankoop.

VISIE

Via een persoonlijke aanpak met een professioneel team de beste service en hoogkwalitatieve producten leveren die voldoen aan de meest hedendaagse verwachtingen en technologieën.