top of page
naamloos (74 van 132)_edited.jpg

Interactief Scherm

In een tijd van waar interactief de standaard is, brengen we dit ook naar de vergaderruimte. Mensen zijn gewoon om te scrollen op hun smartphone, tablet,... waarom dan ook niet tijdens een vergadering.

 

Met onze interactieve schermen, gebaseerd op Android, kan dit. Presenteer zonder beperkingen.

 - Open documenten vanaf uw server, stick of de cloud.

 - Maak aantekeningen, voeg foto's toe, schrijf er tekst bij,...

 - Na de vergadering kan je de presentatie MET aantekeningen doormailen, opslaan op server of delen via QR Code.

Wilt U of Uw klant iets tonen vanaf zijn smartphone/tablet, dan kan je het toestel zonder problemen draadloos verbinden.

Wenst U hierover meer info? Of een demo?


Aarzel niet om ons te contacteren.

Beschikbare modellen

Onze multi award touchscreens worden geleverd met de meest uitgebreide garantie en het laagste uitvalpercentage op de markt. Kies uit vier verschillende formaten van 55 tot 86 inch met optionele slot in pc en onze eigen unieke LUX-interface ontworpen voor grote touchscreens. Al onze 4K-resolutieschermen zitten boordevol functies die abonnementsvrij zijn, waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd.

Verzend realtime-berichten en live video naar afzonderlijke schermen, groepen schermen of al uw panelen, ongeacht de locatie met Clever Live. Wanneer uw Clevertouch niet in gebruik is, plaats dan reclame op uw scherm om een ​​paneel te worden dat 24/7 kan worden gebruikt.

Met Over-the-air updates en beheer op afstand heeft u altijd controle over wanneer en wat u bijwerkt, zodat u zeker bent van de nieuwste versie van Clevertouch.

Ons team van lokale experts kan tijdens de hele levensduur van uw Clevertouch zorgen voor voortdurende service en ondersteuning.

Met een hoge kwaliteit en weinig onderhoud is Clevertouch het meest geavanceerde interactieve display op de markt.

Clevertouch1.jpeg

Connecteren

Clevershare is ontworpen om BYOD-initiatieven te omarmen, zodat iedereen content kan delen en casten, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Clevershare is compatibel met iOS, Android, Windows en Chrome en combineert app- en dongle-technologie, waardoor gebruikers meerdere opties hebben die voldoen aan de beveiligings- en netwerkdoelstellingen van hun bedrijf.

U kunt maximaal 50 apparaten aansluiten en de presentator kan kiezen welke apparaatschermen op uw Clevertouch-display worden weergegeven. Maak een annotatie over ze, wijzig apparaten en markeer inhoud. Het is de gemakkelijkste manier om ideeën te delen en te brainstormen met uw collega's.

Interesse? Contacteer ons

Contact
bottom of page