top of page

Hoe kies je de beste hoofdtelefoon voor je kinderen om thuis te leren?

Terwijl de COVID-19-uitbraak scholen dwingt te sluiten, gaan studenten over van de klas naar online leren thuis. Onnodig te zeggen dat iedereen aan veiligheid denkt. Maar hoe veilig is het voor kinderen om meerdere uren per week online te leren en te luisteren?

De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat 1,1 miljard jongeren het risico lopen op door geluid veroorzaakt gehoorverlies (NIHL), alleen door het gebruik van apparaten te hard. Dat is gestoord!

Hoe kun je je kinderen beschermen tegen de dreiging van gehoorverlies terwijl ze thuis studeren?

Het simpele antwoord: geef ze een volumebeperkende hoofdtelefoon voor kinderen.


Je denkt misschien: ‘Ik laat mijn kinderen gewoon luisteren zonder koptelefoon’. Dat lukt soms wel, maar het leven wordt luidruchtig!

Misschien heb je andere kinderen thuis, luide buren, of moet je ze bekijken terwijl je werkt. Wilt u uw rapport afmaken met 'Row Row Row Your Boat' die op de achtergrond wordt herhaald? Succes.

Er zijn momenten waarop een hoofdtelefoon voor kinderen een redder in nood is.Waarom het riskant is om gewoon de goedkoopste hoofdtelefoon voor kinderen te kopen

Je komt misschien in de verleiding om op Amazon te springen en een goedkope koptelefoon te kopen, ze zijn toch alleen voor kinderen?


Wat is er mis met een goedkope kinderhoofdtelefoon:

1. Ze gaan niet lang mee 2. Ze zijn waarschijnlijk niet geslaagd voor de veiligheidscertificeringen 3. Ze hebben geen speciale functies om kinderen te helpen luisteren en leren

Het is logisch om wat meer te investeren in een hoofdtelefoon voor kinderen die langer meegaat en vooral veilig is in gebruik.


Een hoofdtelefoon voor kinderen moet op zijn minst:

1. Volumebeperking hebben om het gehoor van kinderen te beschermen 2. Veilig gecertificeerd door wereldwijde testlaboratoria zijn 3. Super duurzaam en opvouwbaar zijn 4. Comfortabel voor veelvuldig gebruik zijnBelangrijke functies waar u op moet letten bij hoofdtelefoons voor kinderen

Als je denkt dat je kinderen een koptelefoon verdienen die verder gaat dan de basis, worden BuddyPhones geleverd met functies die je niet zult vinden op andere koptelefoons voor kinderen.


Meerdere luisterinstellingen

De meeste kinderhoofdtelefoons zijn tegenwoordig volumebeperkend, wat betekent dat ze het volume beperken tot 85 dB, zoals aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie. Maar het volstaat niet meer om slechts één volume-instelling te hebben.


Ouders hebben de optie nodig om de limieten te wijzigen, afhankelijk van de unieke luisterbehoeften van hun kind.

BuddyPhones is de enige hoofdtelefoon met meerdere luisterinstellingen: peutermodus, kindermodus, reismodus en StudyMode. Deze instellingen geven ouders de mogelijkheid om de limiet voor hun kinderen in te stellen op basis van hoe oud ze zijn, waar ze naar luisteren of waar ze naar luisteren.


StudyMode - Een instelling die kinderen helpt zich te concentreren

Een mooi vol basgeluid is geweldig om naar muziek te luisteren, maar het kan snel afleidend en vermoeiend zijn voor je oren wanneer je luistert naar gesproken audio-inhoud zoals tutorials of lessen.

BuddyPhones hebben een unieke instelling genaamd StudyMode die storende basgeluiden elimineert en stemmen en gesproken inhoud verbetert.

Studenten die virtuele lessen volgen of online leren, kunnen veel baat hebben bij het gebruik van StudyMode om hen te helpen beter te horen en zich te concentreren op wat belangrijk is.


Stapelbare BuddyJack laat meerdere kinderen 1 apparaat delen

Een van de meest populaire functies bij ouders is onze gepatenteerde stapelbare audio-aansluiting die in de kabel is ingebouwd. Hierdoor kunnen meerdere kinderen één apparaat delen.

Met andere woorden, u hoeft niet elk kind een tablet te geven!


Dit is een game-changer, vooral omdat het niet altijd mogelijk is om voor elk kind een apart apparaat te hebben. Ze kunnen delen terwijl ze luisteren naar online leermiddelen.


Andere dingen die u moet overwegen voordat u koopt:

1. Vouwt de hoofdband voor extra duurzaamheid? 2. Wordt de hoofdtelefoon geleverd met een tas of koffer? 3. Is er een microfoon?


116 weergaven

Comments


bottom of page