top of page

Hij is er! De iPhone 12


5G‑snelheid. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het allemaal. In twee perfecte maten.


De iPhone 12 komt in 4 modellen beschikbaar.

  • iPhone 12 Mini (5,4")

  • iPhone 12 (6,1")

  • iPhone 12 Pro (6,1")

  • iPhone 12 Pro Max (6,7")Nieuwigheden:A14 Bionic is de snelste chip in een smartphone. En hij verlegt grenzen. Zo kan hij biljoenen bewerkingen uitvoeren in de Neural Engine. En kun jij video opnemen in Dolby Vision. Dat kan niet eens met profes­sionele filmcamera’s. A14 Bionic is superefficiënt, zodat je batterij lang meegaat. En hij is z’n tijd ver vooruit. Zowat alle technologie die ons te wachten staat, kan hij met gemak aan.


Alle modellen zijn klaar voor de 5G technologie.

Door toevoeging van 5G aan de iPhone 12, maakt het toestel future-proof. Omdat 5G netwerk steeds uitbreidt. Omdat 5G zwaar belastend is voor je batterij, heeft Apple de Smart Data Mode functie geïntroduceerd. Wanneer 5G niet nodig is, zal de iPhone overschakelen naar 4G.


Super Retina XDR-Display. Heel veel meer contrast. Ongelooflijk accurate kleuren. Een enorme sprong in pixeldichtheid. Wow. Echt ongezien. Wat je ook op het OLED-display bekijkt, de lichte delen zijn helderder, de zwarttinten dieper en de resolutie is hoger. Dit is het beste iPhone-display dat we ooit hebben gemaakt, en het loopt helemaal van rand tot rand.


Scherm is gemaakt van Ceramic Shield.

Wat het sterker maakt en extra beschermd bij vallen.


MagSafe

Dit is een magneetsysteem ingebouwd in de achterzijde van de iPhone. Op die manier klikt de draadloze lader direct op zijn plaats.

Een andere accessoire is de kaarthouder, die ook magnetisch aan Uw nieuwe iphone wordt bevestigd.

Verbeterde nachtmodus Nachtmodus registreert de hoeveelheid licht en gaat automatisch aan als dat nodig is. Zo krijg je heldere foto’s met prachtige, levendige kleuren. Jij hoeft je dus alleen maar te focussen op je foto’s.

Beelden die ooit moeilijk vast te leggen waren, zoals een maanovergoten landschap, krijg je nu haarscherp op de foto.

Deep Fusion komt in actie bij gemiddeld tot weinig licht en analyseert meerdere belichtingen, zodat elk detail perfect in beeld komt. Zoals de nerf van het hout, de structuur van de stof en de glinstering van het kristal. Voeg daar nog de ultragroothoek­camera aan toe en je hebt een adembenemende foto.


Slimme HDR 3

brengt alle elementen op een foto in balans. Zo zie je de persoon en de bomen tot in detail, terwijl de lucht diep blauw blijft, ook al is het een stralend zonnige dag.

Slimme HDR 3 gebruikt machine learning niet alleen voor gezichten, maar ook om de omgeving te herkennen en daarna zo nodig de scherpte, kleur en witbalans aan te passen.

Ook in fel zonlicht slaagt Slimme HDR 3 erin om de structuren, huidskleuren, kleurverzadiging en individuele details vast te leggen die je nodig hebt om een foto tot leven te laten komen.

Portretmodus maakt nu nog mooier de achter­grond onscherp, zodat alle aandacht uitgaat naar het onderwerp. Fraai toch?


ApplePro Raw (enkel op iPhone 12 Pro en 12 Pro Max)

Deze feature maakt het mogelijk om foto's te nemen in het RAW formaat. Samen met alle geavanceerde camera tools en technologieën om de foto te verbeteren. Je kan eveneens ApplePro Raw foto's bewerken in de iPhone Photos app en andere third-party apps.


Batterij

De batterij van de nieuwe iPhone12 is 10% groter dan de iPhone11. Voor de iPhone 12 Pro en Pro Max belooft Apple 1 uur extra gebruikstijd met 1 laadbeurt. De iPhone12 Mini zal minder lang meegaan, omwille van kleinere batterij door zijn kleiner formaat.

256 weergaven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page